Wholehearted Health

DEN NATURLIGA VÄGEN

 

"Vi har svaren inom oss om hur vi kan leva vår bästa version av oss själva och vår kropp är våran guide -

den berättar hela tiden för oss vad vårat nästa steg är, vi behöver bara lära oss att lyssna".

Elizabeth Svensson, BSc Dip SK  

Kontakta mig

Att jobba med mig

Att jobba med mig är insiktsfullt, kul och kraftfullt. Jag lyssnar, guidar och stöttar mina klienter, steg för steg, genom en process som lägger grunden till ett nytt sätt för dig att förhålla dig till dig själv och till livet, vilket gynnar sann hälsa och långsiktigt välmående. Jag skapar skräddarsydda protokoll för varje klient, baserat på dina individuella mål och önskan.

Placeholder Image

Helhetstänk - Produkterna i ditt liv:

För att få bra resultat med vår hälsa måste vi tänka på vad vi stoppar i oss och har runt omkring oss. Jag syftar på vår mat, dryck, råvaror, kosttillskott och även andra saker som dofter och rengöringsprodukter. Ju mer medvetna vi blir om vad och hur allt i vårt liv påverkar oss desto enklare är det att göra medvetna, kraftfulla val som stöttar oss i den riktning vi vill gå.

Jag använder mig endast av produkter jag vet är rena och effektiva. Som klient hos mig kan du vara säker på att jag bara delar med mig av det jag vet är av högsta kvalitet och som leverar resultat.

Behandlingar och program:

Första gången vi ses tar det ca 75-90 minuter för behandlingen. Jag söker då att få en bra överblick av din situation och fastställa en effektiv behandlingsplan. Beroende på dina egna önskingsmål sätter vi sedan en plan i verket och därefter är behandlingarna runt 60 minuter. Antalet behandlingar och/eller coaching sessioner beror på ditt utgångsläge och dina mål. En vanlig och bra början är 4-6 behandlingar under cirka 2-3 månader.

Under en behandling är du fullt påklädd (med undantag av Aromatouch Technique, som om du väljer som del av ditt program kräver en bar rygg och bara fötter). Jag jobbar med olika muskler som jag testar men du behöver inte vara stark för dessa test, de är väldigt lätta, t.o.m. barn klarar av dem. Efter en behandling kan du ofta känna dig lugn, lite trött, avslappnad och mer i fas med dig själv och livet.

OBS! Det går naturligtvis bra att bara komma på en behandling utan att bestämma dig för att köra ett program. Bästa resultaten får man dock oftast när man förbinder sig till något mer långvarit stöd.

Boka tid

Eteriska oljor och kosttillskott

 

Jag kom i kontakt med doTERRA eteriska oljor 2012 och kan tryggt säga att de fortfarande är de renaste, mest effektiva oljor jag någonsin provat. Jag använder dem dagligen i mitt personliga liv och mycket ofta med mina klienter. Utöver min praktik så föreläser jag även om naturlig hälsa och hur eteriska oljor kan stötta oss på vår väg till ett mer harmoniskt och gladare JAG.

Om du vill lära dig mer om hur du kan leva i ett närmare samspel med naturen och nyttja de effektiva, kraftfulla och mångfaldiga egenskaperna av rena eteriska oljor - på ett enkelt och säkert sätt - så erbjuder jag många kurser både online och på plats. Boka gärna in dig för att prova dem själv och/eller kontakta mig om du har frågor.

Boka en kurs
Köp oljor