english version
english version

Allt handlar om inre balans

 

När vi är i inre balans, fysiskt, psykiskt, emotionellt och själsligt, så rättar sig kroppen naturligt. Det finns resurser att ta hand om de områden i kroppen som behöver extra stöd - din inre naturliga intelligens sköter helt enkelt ditt tillfrisknande, välbefinnande och konstanta utveckling.

Vårt ansvar är att finna och föda denna balans.

Kontakta mig

Wholehearted Health 

Som Systematisk Kinesiolog med fokus på Funktionell Biokemi (Functional Biochemistry) och Wholehearted Health Livsstilscoach arbetar jag med dig som hel människa, dvs, med de fyra olika nivåerna av ditt välbefinnande - den kemiska, den strukturella, den emotionella och den energimässiga, för att identifiera och behandla grundorsaken till dina symtom.

Målet är att balansera din inre kemi och stärka ditt bioenergetiska fält (det till ögat osynliga fält runt omkring dig som utgör en mycket viktig del av din hälsa).

Vår biokemi spelar en otroligt viktig roll i hur vi mår och hur vår kropp faktiskt fungerar. Den är i konstant kommunikation med våra celler och utgör en avgörande faktor i hur våra celler aggerar. Den goda nyheten är att det är någonting vi har stor förmåga att påverka med de rätta verktygen.

Med Systematisk Kinesiologi som bas tar vi reda på vad som behövs för att balansera din biokemi och så jobbar vi systematiskt tillsammans för att återbringa balans och hälsa till ditt liv.

Om du känner dig “frisk” men vill ha ut mer av livet just nu

Vi jobbar på samma systematiska sätt med att hitta var det finns rum för förbättring och för att göra plats för det du verkligen vill ha. Vi inkluderar alla delar av dig så att riktig förändring kan ske på ett enkelt sätt.  

Boka tid

Lördagen 25/5 kl 11-13:00

En workshop i självkärlek och egenvård med eteriska oljor, guidad meditation och praktiska steg för en hållbar vardag.

Info & bokning här

Om Systematisk Kinesiologi

Systematisk kinesiologi föddes ur den kiropraktiska vidareutvecklingen av Applied Kinesiology och det som gör den unik är dess tillämpning av MKFE (MCPE på engelska); principen som behandlar och balanserar de fyra aspekterna av hela personen; det mentala, kemiska, fysiska och energetiska, samtidigt.  

Baserat på detta system återställer vi balansen i de energier som flödar genom de sk intervertebrala foramina med hjälp av lätt beröring, massage, näring och stressreducering. Det finns ingen annan form av naturmedicin som tillämpar detta tillvägagångssätt, vilket är det som gör Systematisk Kinesiologi så effektfullt. 

Lite mer om Intervertebrala Foramina (IVF)

Hjärnan styr hela kroppen via ryggmärgen. Mellan varje kota i nacken, bröstkorgen och ländryggen finns hål som kallas intervertebrala foramina (IVF). Kinesiologi använder muskeltestning för att läsa av kroppens energier och biokemiska funktion elektriskt genom 6 faktorer i intervertebrala foramina.

  1. Neuro Lymfatiska Systemet 
  2. Neurovaskulära Systemet 
  3. Akupunktur Meridian Kopplingar                 
  4. Cerebral Ryggmärgsvätska 
  5. Emotionell Reflex (stress har en fysisk effekt) 
  6. Närings Reflex (kostrelaterade problem och brister)

De första 4 faktorerna är allmänt kända av läkare globalt och nu börjar de 2 sistnämnda att uppmärksammas. Ett område som är mycket väl beforskat inom området Emotionell Reflex är psykoneuroimmunologi, dvs. läran om samspelet mellan sinnet, nervsystemet och immunförsvaret.

Medan läkare använder elektrisk utrustning för att "läsa av" patienter, läser vi av denna elektriska energi på ett annat och mer subtilt sätt, med hjälp av muskeltestning.

Placeholder Image

Kom på behandling

Första steget kan vara det svåraste - att bara bestämma sig. Ta det steget idag och investera i din egen hälsa. Det är du värd!

Boka en tid med mig så tar vi fram en plan och sätter igång resan mot ett hälsosammare, mer energifyllt liv.

Boka en tid
blogging

Naturens gåvor

Min kärlek till naturen och respekt för den kraft och intelligens som rör sig genom allt levande runt om och i oss, speglar sig i de verktyg jag väljer att jobba med.

doTERRA eteriska oljor är ett av de mest effektiva och kraftfulla naturpreparat jag funnit och jag utbildar både klienter och terapeuter/lärare som är intresserade av att leva en mer naturlig livsstil.

Mer om oljorna